top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is een escape room?

Een escape room is een vorm van entertainment waarbij je met een groep mensen wordt opgesloten in een kamer. Vervolgens moeten jullie door het vinden van hints en aanwijzingen, en het oplossen van puzzels en raadsels, zelf proberen om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen.

 

Is er een nooduitgang aanwezig?

Ja, de escape room is voorzien van een nooduitgang die altijd open kan, en in geval van nood is er in de kamer ook een noodsleutel aanwezig om de gewone deur van de escape room open te kunnen maken.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Wij adviseren om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Kunnen er meer dan 7 personen tegelijk in de escape room?

Om de spelbelevenis ten goede te komen, en in verband met de grootte van de ruimtes, laten wij niet meer dan 7 personen tegelijk in een escape room.

 

Mogen we onze mobieltjes of camera’s meenemen in de escape room?

Nee, van te voren vragen wij u om uw mobieltjes, camera's en andere bezittingen zoals tassen, op te bergen in onze kluis. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden voor bijvoorbeeld mensen die oproepbaar moeten blijven voor hun werk, of mensen die een babysitter thuis hebben zitten.

Kan de escape room gespeeld worden door mensen die geen Nederlands spreken?

Ja. Bij alle puzzels waar tekst gebruikt wordt, is de tekst zowel in het Nederlands als in het Engels te vinden (bijvoorbeeld Nederlands aan één kant van een blaadje en Engels aan de andere kant). Zolang je dus één van die twee talen spreekt zit je goed.

Is jullie escape room eng of gevaarlijk?

Onze escape room kan spannend zijn, maar is niet gevaarlijk en bevat ook geen schrikeffecten of acteurs. In geval van nood heeft de kamer een nooduitgang.

 

Is jullie escape room toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten?

Onze escape room bevindt zich op de eerste etage die alleen bereikbaar is per trap. Indien het mogelijk is voor mensen om de trap op te komen, kan er in de kamer gewoon meegespeeld worden. De escape room zelf bevat geen klim- of kruip-opdrachten, en is ruim genoeg om met een rolstoel in te kunnen bewegen. Ook is er een stoel aanwezig voor mensen die af en toe even willen zitten.

Let wel: Af en toe zullen er dingen zijn waar rolstoelgebruikers niet bij kunnen. Er zullen dus wel mensen in de groep aanwezig moeten zijn die goed ter been zijn.

Wat is de minimumleeftijd om deel te nemen?

De minimumleeftijd voor onze escape room is 16 jaar. Zolang er minstens 1 volwassene in de groep aanwezig is, laten wij mensen toe vanaf 13 jaar.

Kan ik bij jullie naar de WC?

Ja, maar niet tijdens het spel zelf.

Hoe moet ik betalen voor de reservering?

U kunt bij ons na het spelen van de escape room betalen met uw pinpas.

Kan ik ook telefonisch reserveren?

Jazeker, dat kan op: 0628592259

Hoe kan ik mijn reservering annuleren of verplaatsen?

Als u een reservering wilt verwijderen of verplaatsen kunt u ons bellen op 0628592259 of een mailtje sturen naar info@searchandescape.comVermeld in het mailtje aub wel om welke reservering het gaat (tijdstip).

Alcoholgebruik

In verband met de best mogelijke spelervaring laten wij geen mensen binnen in onze escape room die onder invloed zijn van drank of drugs.

Andere vragen?

U kunt met ons contact opnemen via

email: info@searchandescape.com

of op ons telefoonnummer: 0628592259

bottom of page